Jus antipenuaan, 18 set campuran buah dan sayuran untuk kekal cantik dan awet mudaTIDAK dinafikan jus segar pelbagai campuran buahan-buahan dan sayur-sayuran memberi banyak manfaat untuk kesihatan dan awet muda.


Bahkan untuk kekal awet muda, kebanyakan petua menyarankan mulai pada usia memasuki 30an. Ia membantu sebagai antipenuaan.


Siapa yang tidak mahu sihat dan muda sentiasa? Pastinya perkongsian sebegini begitu manfaat untuk diri sendiri dan keluarga.


Memang tidak dinafikan buah-buahan dan sayur-sayuran ini memang banyak manfaatnya. Cuma bagi mereka yang sibuk pastinya, akan culas untuk makan makanan yang sihat.


Yang pasti, campuran buahan-buahan dan sayuran ini akan memberi manfaat kepada yang mengamalkannya.


Mudah sahaja. Kisar dan minum. Malah ada petua mengatakan, jika mahu mendapat lebih khasiat, minum segera dalam tempoh dua minit.


Apa yang pasti, minuman ini lebih terjamin bersih, segera dan selamat, apabila kita sendiri yang membuatnya. Jom cuba buat!
Amalkan minuman ini. Seminggu sekali sudah memadai untuk kesihatan diri.


 Minuman ini adalah untuk kurus, kulit cantik, mata cantik, kulit mulus dan halus, toksin keluar, darah lancar, penjagaan usus, tenaga zahir dan batin.Untuk kurus


Untuk kulit cantikUntuk buang toksinUntuk darah lancarUntuk tenagaUntuk buang anginMerawat kulit menggelupas dan untuk rambut cantikUntuk mata cantikUntuk hilangkan 'eyebag'Untuk rawat kulit lebih awet mudaUntuk wajah berseriUntuk bantu hilangkan darah tinggiUntuk kulit tegangUntuk bibir cantikUntuk kulit cerahUntuk rawat dalaman - Daun belalai gajah dan bukan cili apiUntuk awet mudaUntuk segar seharianHebatkan manfaat ini? Kisar dan minum sahaja. Selepas ni pastikan semua bahan-bahan ini ada dalam peti sejuk di rumah. Selamat mencuba!


Sumber: Viral Oh Viral

LAZADA 11.11

LAZADA 12.12

50% Diskaun Bagi Barangan Pakaian

Nikmati potongan harga 50% bagi barangan pakaian dan nikmati potongan RM 15 percuma bagi pembelian pertama anda!