Asif Suhaimi Tetap S0lat Walaupun Dia Adalah ‘Anak Syurga’


Takut maSuk ke neRaka, Asif Suhaimi TeTap Sembahyang WalauPun Memang “ANAK SYURGA”. Baru-baru ini, Y0uTuber terkenal dinegeri kelantan iaitu Syahmi Sazli telah memenangi anugerah ‘Video Pendek Terbaek’ dalam Konsert Throwbaek 2019 Astro. Karya ‘DRAMA SPONTAN’ yang mengetengahkan 2 orang remaja aut!sme ini telah berjaya membuatkan anak kelah!ran Kelantan ini menempah nama di laman media soSial serta menjad1kan pelak0n utamanya iaitu Asif Suhaimi dan Yoe parey terKenal.

Tetap Solat Walaupun Tidak Wajib

Kita sedia maKlum bahwa Asif suhaimi merupakan sepUpu kepada Syahmi Sazli dan kerap berada berSama kelvarga Y0uTuber terSebut. Hubvngan yang rapat anTara mereka kerap kali dil1hat menervsi IG masing-mas1ng.

Menerusi perk0ngsian terbaru Syahmi Sazli di IG nya, Syahmi telah memuat naik gambar Asif Suhaimi yang sedang s0lat walaupun tidak berada dalam pergeraKan yang sempvrna. Menurut kapSyen yang dinyatakan 0leh Syahmi Sazli, pada awalnya dia hanya berGurau dengan Asif Suhaimi berka!tan 1 video yang dit0nton dan cuba menaKut-naKutkan remaja itu. 

Terus Bangun Pergi Solat

TanPa disangka Asif Suhaimi terus banGun dan bertanyakan per!hal waKtu s0lat sebab tidak mahu masuk ke dalam neRaka nanti. SitUasi lucu itu turvt dinyatakan 0leh Syahmi Sazli bila Asif Suhaimi terus bertanyakan tentang waKtu Isyak sedangkan ket1ka itu baru masuk waktu Magrib.

Alhamdulillah, Free2 Dapat Pahala

SehuBungan dgn perk0ngsian itu, rata-rata netizen sangat merasa terh!bur dengan laWak sp0ntan mereka berdua itu. Walau baGaimana pun ada juga yang meninggalkan k0mentar member1tahu bahwa terkesan dengan t!ndakan Asif Suhaimi kerana remaja ist!mewa itu lebih memahami tentang k0nsep sYurga neRaka berBanding dengan masyarakat yang normal.

Bagus Asif Boleh Fikir Tentang Syurga NeraKa

Sumber Syahmi Sazli via ohmymedia.cc

Copy paste - metroarticles.com

LAZADA 11.11

LAZADA 12.12

50% Diskaun Bagi Barangan Pakaian

Nikmati potongan harga 50% bagi barangan pakaian dan nikmati potongan RM 15 percuma bagi pembelian pertama anda!