Hanya mangsa tampil buat laporan polis


KOTA BHARU – Polis masih menunggu laporan polis oleh orang ramai dalam insiden pukul-memukul di tepi jalan di Jalan Pasir Tumboh yang menjadi tular di media sosial semalam.

Pihak polis meminta mereka yg menyaksikan kejadian ini serta yg merakamkan kejadian ini agar hadir ke Bahagian Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Polis Daerah Kota Bharu bagi membantu siasatan.

Ketua Polis Daerah Kota Bharu, Asisten Komisioner Abdul Rahim Daud berkata, siasatan mendapati, mangsa didatangi sebuah kenderaan pelbagai guna (MPV) jenis Perodua Alza yang dinaiki seorang lelaki dan tiga wanita yang membunyikan hon terhadapnya.

Kejadian kira-kira pukul 5 petang semalam itu berlaku ketika mangsa yang berusia 30 tahun berjalan kaki pulang dari tempat kerjanya di Lundang di sini telah dipukul sekumpulan yang menaiki kereta Perodua Alza itu.

“Mangsa telah tampil membuat laporan polis di Balai Polis Kubang Kerian di sini pada pukul 9.30 pagi tadi,” katanya ketika dihubungi Kosmo! sebentar tadi.

Menurut Abdul Rahim, kes disiasat Seksyen 147 Kanun Keseksaan kerana merusuh.

Semalam tular sekumpulan lelaki termasuk seorang wanita bersanggul memukul seorang lelaki di tepi jalan di Jalan Pasit Tumboh. 

– K! ONLINE

LAZADA 11.11

LAZADA 12.12

50% Diskaun Bagi Barangan Pakaian

Nikmati potongan harga 50% bagi barangan pakaian dan nikmati potongan RM 15 percuma bagi pembelian pertama anda!